Wie zijn wij? Graag stellen we ons nader aan je voor.

Sinds Maakjeeigensfeer.nl online is gegaan kunnen we ons leven het beste omschrijven als één groot avontuur. Een superleuk en druk avontuur want onze dagen zitten altijd vol. Zo hebben we vandaag op het programma staan: leveranciersgesprekken, een fotoshoot, de webshop aanvullen met nieuwe producten, bestellingen versturen, de chat bemannen, mailbox bijwerken en uiteraard de administratie.

Gelukkig krijgen we er ook heel veel energie van omdat we werken met de allermooiste sfeerproducten. 
Wij worden nu eenmaal hartstikke blij van een mooi servet, hippe kaars of een lekkere interieurgeur. Het zijn de dingen die van je huis een thuis maken en daar dragen wij graag aan bij!


Over ons
Wij van Sfeer & zo zijn René en Jopke Jongen. Samen met onze dochter Juul (5) wonen we in dorpje Zeeland in Noord-Brabant. René werkte jarenlang als accountmanager bij een kaarsenfabrikant en kwam zo in aanraking met sfeerproducten. “Ik houd heel erg van Hollandse gezelligheid; vrienden uitnodigen, kaarsje aan, iets lekkers op tafel. We hebben het allemaal al zo druk dat thuis echt een rustpunt zou moeten zijn.  Dat wilde ik meer mensen bieden en zo is Sfeer & zo begonnen. Nu houd ik me fulltime bezig met de inkoop, leveranciers en wholesale van de webshop en dat doe ik met veel plezier.” 


Jopke werkt naast de shop als zelfstandig vormgeefster en voegt de nodige dosis creativiteit toe aan Maakjeeigensfeer.nl. “Ik vind het geweldig dat ik mijn ideeën nu in kan zetten voor onze eigen webshop. Niet alleen qua vormgeving, maar ook door leuke acties te bedenken of samen met Juul nieuwe producten te testen.” 


Sfeerblog
De naam van onze shop hebben we gekozen omdat wij vinden dat sfeer in huis en tuin vooral iets persoonlijks is. Je weet zelf wat je mooi vindt, zoekt daar leuke spulletjes bij en ‘maakt’ je eigen sfeer. Daarom is ons assortiment ook zo breed, zo is er voor iedereen wel wat te vinden bij Sfeer & zo. De mogelijkheden zijn dus eindeloos en dat maakt het voor veel mensen ook wel moeilijk om te kiezen.


Gelukkig barsten wij van de ideeën, zijn we op de hoogte van de laatste trends en willen we deze graag met je delen in ons eigen sfeerblog. Vanaf nu willen we je wekelijks een portie inspiratie bieden voor je interieur, lekkere hapjes en leuke (DIY) activiteiten. Want een goede sfeer zit ‘m ook in vrolijke kinderen (zeker tijdens regenachtige vakanties ;-)), goed eten en allerlei andere zaken waar je blij van wordt.

We hopen dat je onze blogs met veel plezier zult lezen en staan ook zeker open voor suggesties.
Heb je een vraag of ben je op zoek naar een goede tip? Laat een berichtje achter in de comments hieronder. Tot gauw!